Ons nieuwgebouwde pension heeft ruime, frisse binnenkennels. ’s Zomers blijft het heerlijk koel en ’s winters blijft het behaaglijk warm. Ook hebben wij de betonvloer voorzien van een zachtgroene coating, hetgeen meer doet denken aan een huiselijke sfeer. Iedere dag vers water, een schone kennel, een mand en/of deken, maken het een fijne ligplaats voor uw hond.

De honden worden bij ons in een apart verblijf geplaatst. In één ruimte bevinden zich 6 verblijven. Honden van dezelfde eigenaar kunnen uiteraard bij elkaar geplaatst worden.

Wij nemen geen Hoog Risico rassen of kruisingen hiervan aan, dit geldt ook voor teven die loops zijn en reuen die niet (chemisch) gecastreerd zijn. De honden moeten sociaal genoeg zijn om met meerdere honden samen buiten te kunnen spelen.

Wilt u voordat u gaat reserveren eens komen kijken, dan kan dit alleen op afspraak. In de maanden mei t/m september zijn er geen bezichtigingen i.v.m. de drukte.

Tarieven

Onze tarieven m.i.v. 1 oktober 2023

Prijs per overnachting ongeacht de grootte van de hond € 16,00
  • Bovengenoemde prijzen gelden voor de dag van brengen tot de volgende dag 11.30 uur.
  • Wordt de hond na 11.30 uur opgehaald (dus tussen 17.00 en 18.00 uur), dan wordt dit als dagopvang berekend.
  • In het hoogseizoen (juni/september) en de schoolvakanties (regio midden) worden de prijzen met € 1,00 per nacht verhoogd.

Medicatie

Voor het verstrekken van medicatie rekenen wij € 0,50 per handeling.

Vlees

Voor het door u meegebrachte vlees (bevroren, in blik of andere verpakkingen), wordt € 1,00 per dag in rekening gebracht.

Brengen en ophalen

Voor het brengen en halen van uw hond kunt u bij ons terecht op:

Maandag t/m zaterdag
tussen 10.00 en 11.30 uur

en

tussen 17.00 en 18.00 uur.

Zondag tussen 17.00 en 18.00 uur.

Ontvangst

U en uw hond worden ontvangen in de receptie, waar alles in orde wordt gemaakt en de laatste zaken worden doorgenomen.

Voer

Het eigen voer meegeven is aan te raden. Dit omdat de hond ander voer niet wil eten of de overgang te groot is. Het meenemen van vers vlees is ook mogelijk. Wilt u toch gebruik maken van het voer van ons pension, dan kan dit uiteraard ook. Wij voeren brokken van het merk Prins.

Vaccinaties

Voor het verblijf dient uw hond ingeënt te zijn tegen:

  • Parvo
  • Ziekte van Weil
  • Hondenziekte
  • HCC
  • Kennelhoest (nr. 7 en 8 in het entingsboekje).

Als u meer informatie wilt over de inentingen van uw hond, adviseren wij u hierover contact op te nemen met uw dierenarts.

Minimaal 3 weken voor de verblijfsdatum dienen de inentingen gegeven te worden. Als blijkt dat de entingen niet in orde zijn, wordt uw huisdier niet toegelaten. Neem daarom altijd het entingsboekje mee als u uw hond komt brengen voor een verblijf in ons pension.

Vlooien en teken

Voor het verblijf dient u uw hond een vlooien/tekenbehandeling te geven. Voorkomen is beter dan genezen.